Évszakok társasjáték

Akció!
-20% 4 984 Ft
3 990 Ft

Elfogyott

  • Fiúknak és lányoknak
  • 2-4 játékos részére
  • 3 éves kortól

Leírás

Az Évszakok társasjáték szórakoztató, játékos módon segít az ovisoknak környezetük megismerésében. Megtanulják a különböző jelenségeket (pl: hóesés, rügyfakadás, harmat, stb.) a megfelelő időszakhoz kötni, miközben megbeszélhetik személyes élményeiket is.

A játék során a résztvevők az év hónapjait ábrázoló játékmezőkön haladnak előre. A cél, hogy megtegyenek egy teljes kört. Minden lépés előtt fel kell húzni egy jelenség kártyát és csakis akkor lehet továbblépni, ha a kártyán szereplő jelenség jellemző az adott hónapra. A játéknak fontos eleme, hogy beszélgessünk egy kicsit a felhúzott kártyán szereplő jelenségekről, azok idejéről és mindenképp hallgassuk meg a gyermek saját élményeit is ezekkel kapcsolatban. Segít megfigyelni a körülöttünk lévő világot, megismerni a természeti jelenségeket. Irányítja a gyerekek figyelmét, fejleszti a vizuális memóriát és a képzelőerőt. Játékidő: kb. 15 perc.

A játék tartalma: 1 db Játékmező (4 db puzzle-szerűen összeilleszthető elem), 4 db Segítő kártya, 21 db Természeti jelenség kártya, 4 db korong, 1 db dobókocka, 1 db játékszabály