Mysterium társasjáték – magyar kiadás

12 584 Ft

Elfogyott

  • Fiúknak és lányoknak
  • 2-7 játékos részére
  • 10 éves kortól

Leírás

Át merészeltétek lépni a kísértetjárta Mysterium kastély küszöbét… Ez ám a bátorság! Üljetek le az asztal köré, nyissátok meg elméteket, élesszétek fel hatodik érzéketeket, hiszen rendkívüli szeánsz következik, hogy megteremtsétek egy itt ragadt lélek végső nyugalmát…

A Mysterium kooperatív rejtélyfejtő játék, amelyet mindenki együtt nyer meg vagy veszít el. A játékosok célja ugyanaz: a kastélyban kísértő szellem halálának igazi okait kell feltárniuk, hogy lelke végre nyugalomra lelhessen!

A szellemet alakító játékos a játék folyamán végig néma marad, kizárólag a látomáskártyák segítségével kommunikálhat a többiekkel. A médiumoknak (a többi játékos) rá kell jönniük, hogy mit akar nekik üzenni a szellem, és ki kell találniuk, hogy milyen karakterek voltak jelen a szellem halálakor, melyik helyszínen voltak, és épp mit csináltak. Majd a játék végén ki kell deríteni, hogy a felfedett karakterek közül ki követte el a gyilkosságot valójában, hogy a szellem lelke végső nyugalomra leljen. Ám az idő vészesen fogy. A médiumoknak mindössze 7 óra (7 forduló) áll rendelkezésükre minderre.